Bağlıca İlkokulu


Vizyon: Öğretmeni, öğrencisi, velisi ve çalışanlarıyla mezunu olmaktan gurur duyduğumuz bir kurum olmak.

Misyon: Gelişime açık kadromuz ve sahip olduğumuz donanımla öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, kendini gerçekleştirebilen, sosyal hayata ve yüksek öğrenime hazır ve çağdaş gençler yetiştirmektir.

Başarılar: "DSİ 10.Bölge Müdürlüğü tarafından Dünya Su Günü Kutlamaları kapsamında düzenlenen ´Su ve Gıda Güvenliği´ konulu yarışmada 7. sınıf öğrencilerimizden Sultan ÖZEL kompozisyon yarışmasında birinci olmuştur. 2012 "8-B sınıfı öğrencilerimizden Ayşe BULUT "Dünya İnsan Hakları Günü" münasebetiyle düzenlenen şiir yarışmasında birinci olmuştur. 2011 "Okulumuz 8/A öğrencilerinden Remziye ÖZEL "Öğretmenime Mektup" adlı kompozisyon yarışmasında 2. olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz. 2011 "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" hakkında 6-7-8. sınıflar arasında düzenlenen yarışmada 7-B sınıfından öğrencimiz Sümeyye BULUT şiir dalında Mardin il birincisi oldu. 2010

Saatler: 08.20 - 13.40 (Tam Gün)
Isınma: Kaloriferli (Kömür)
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0546 205 71 21

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://mardinbaglica.meb.k12.tr

Adres - Mardin baglıca

Öğretmen :3
Öğrenci :45
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :315
Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Bağlıca köyü Mardin-Merkeze bağlı olup nüfusu yaklaşık 1500 civarındadır.İçme suyu şebekesi mevcuttur. Sağlık evi ve jandarma karakolu da vardır. GSM olarak Turkcell hizmet vermektedir.

Adres - Mardin baglıca

Ulaşım Ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 35 Km